3 полезни съвета от ИнтерПолезно.com

Всички се опитвахме много пъти да започнем да правим нещо, а всички много пъти се проваляхме. Става въпрос за всичко. Колко пъти сме отслабнали, отказали сте се от тютюнопушенето, мотивирахте се за успех, здравословен начин на живот, кариера, дори любов?

Ето някои от най-новите идеи, които ще ви помогнат веднъж завинаги да се справите с вълнуващи проблеми, за да постигнете това, което искате.

Как да промените живота си към по-добро

  1. Полезно 20 минути

Ще уча английски всеки ден в продължение на час! Не, по-добре два! Това познато ли е? И къде е вашият английски, сега? Вижте, съветите за: Английски език – как да помогнем на децата. Съветът е прост: не изграждайте хиперпланове. 60 минути е много! Особено за нелюбимо занимание, което се извършва, чрез сила. Но 20 минути може да го издържите! От това направите три важни неща за един час. И докато вървим напред в постигането на целта!

Прекарвайте само 20 минути на ден за зареждане, почистване, изучаване на чужд език, четене на художествена литература – и месец по-късно сравнете резултатите от „преди” и „след”!

Вижте и някои насоки за забавление и престой вкъщи и това как да сме щастливи. 15 съвета, за да вървиш в посока „Щастие“.

  1. Атака преди лягане

Какво обикновено правите, преди да си легнете? Пиете ли чай или Гледате телевизия? Сърфирате в Интернет? Всичко това са грешни отговори! Полезно прекарвайте време преди лягане, ако искате да препрограмирате ума си (например от настройката „Аз съм губещ“ до „Аз съм успешен човек“), запомнете важна информация (най-добре е да научите стихове или нови думи) и започнете да търсите подходящото или творческото решения. Концентрирайте се върху задачата, която ви изправя, и отделете за нея, както е споменато по-горе, само 20 минути. И отново наблюдавайте промените, след месец.

  1. Събудете се и работете!

На сутринта мозъкът ни е отпочинал, ефективен, не е осеян с телевизионни ужасни истории, прогонвайки целия негатив. Сега главата не се нуждае от допинг като кафе или шоколад и е готова да реши най-сложните проблеми.

Искате да бъдете здрави – дайте на мозъка команда под формата на нагласи: „Аз съм здрав! Всичките ми органи работят хармонично и добре. Винаги съм в отлична физическа и психическа форма. “

Източник: Интерполезно.com